Studii de caz:

Constructii case


De ce sa iti construiesti o mansarda

Acum cand terenurile sunt scumpe si orice familie isi doreste o casa, este foarte greu pentru a realiza acest vis. Singura solutie eficienta si economica este constructia unei mansarde pe structura de lemn.
Mansarda pe structura de lemn este usoara, flexibila si se poate realiza chiar si pe o locuinta mai veche, fara a periclita rezistenta acesteia.

SC PRO SERV GAL SRL IASI este o firma romaneasca, in plina ascensiune pe piata interna, specializata in productia de mansarde modulate din lemn. Datorita sistemelor de constructie moderne folosite si avantajelor generate de acestea, firma noastra incepe constructia mansardelor pe structura de lemn.
Conform specialistilor constructiile din lemn au un design flexibil si compatibil cu orice tip de proiect, avand timpul de finalizare mult mai scurt decat al constructiilor clasice. Peretii contructiilor din lemn prin functiile lor, avand o capacitate de izolare termica si fonica datorita stratelor de vata minerala, sunt un element cheie in realizarea mansardelor.
Scheletul mansardelor se executa din “dulapi” (de regula rasinoase) tratate complet. Prin sistemul modern de prindere, panourile construite asigura intregii case o rezistenta la deformare, la vanturi puternice si cutremure.
Echivalentul termic al unui perete prefabricat din lemn (OSB, vata minerala, rigips) este egal cu un perete din caramida de 45 cm. Teama, ca lemnul se aprinde usor este nejustificata cat timp se folosesc solutii (ignifugante) eficiente pentru tratarea acestora.
Costurile executarii unei mansarde sau a unei case din lemn sunt sunt cu 40% mai reduse decat la o constructie clasica.
Aceste contructii se pot executa pe orice fel de anotimp datorita folosirii asa-numitelor tehnologii uscate.


Pereti interiori


Pereti interiori


Casa pe structura de lemn

 
© 2007-2009 PRO SERV GAL